Tomić iskren: Povratak u Zvedu? Nemoj nikad da kažeš ne

Košarkaši Crvene zvezde večeras u okviru 10. kola Evrolige igraju protiv Olimpije iz Milana, a u protivničkoj ekipi biće i bivši trener trener crveno-belih Milan Tomić.

Milan Tomić je od letos u stručnom štabu Etorea Mesine, koji ga je lično zvao i postao je njegov pomoćnik.

 Kada se desio razlaz, ceo ugovor sam poklonio Zvezdi. Nisam tražio ništa osim onoga što sam zaradio. Mogao sam da ostanem do kraja sezone, ali osetio sam da nešto ne valja unutar tima. Borio sam se, ali postojali su određeni problemi. Nikada nisam pričao o detaljima, pa neću ni sada. Ja sam to uradio zbog Crvene zvezde. U tom trenutku je bilo najbolje za klub da odem, a da dođe drugi trener, da bi Zvezda do kraja sezone mogla da uradi nešto. Desio se kovid, pa sezona nije ni završena. Nikada se nisam plašio svojih poteza. Ponavljam, nikada nisam tražio nijedan evro osim onoga što sam odradio do trenutka dok sam bio u klubu, rekao je Tomić za Meridijan i dodao:

– Ja sam i dalje u sjajnim odnosima sa Nebojšom i svim ljudima u Zvezdi.

Milan Tomić je u Zvezdi radio u izuzetno teškom periodu.

– To je bila jedna od najtežih sezona za klub. Jer da se ponovo nije osvojila ABA liga, drugi put zaredom, ne bi se igrala Evroliga, što je mogao da postane veći problem. Morao sam odmah da vratim klub u najjače takmičenje, sa budžetom koji nije bio preveliki. Mnogo teška sezona, veliki pritisak, ali to meni ne smeta. Hvala Bogu završilo se sve na najbolji način, kaže Tomić koji i ne isključuje povratak.

– Nikad nemoj da kažeš ne. Uvek sam spreman za razgovor, zašto da ne.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpkinja šampionka Evrope!

Srpska veslačica Jovana Arsić postala je šampionka Evrope u disciplini skif, nakon trijumfa na Evropskom prvenstvu u Segedinu. Naša...

POVEZANE OBJAVE