BLACK FRIDAY EKSKLUZIVA: 4.000 DINARA i 4.000 POKLON SPINOVA!

Akcija koju ne smete propustiti – Black Friday u Meridianu donosi 4.000 DINARA i 4.000 POKLON SPINOVA.

Meridian je pripremio sjajnu akciju koja će oduševiti kako ljubitelje sportskog klađenja, tako i one koji preferiraju slot igre. Povodom Crnog Petka, novajlije će sačekati sjajna vest.

REGISTRUJTE SE DANAS i par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže POKLON PAKET od 4.000 DINARA BONUSA i 4.000 POKLON SPINOVA.

Bonus novac možete iskoristiti za sportsko klađenje i slot igre. A, kada je o sportskom klađenju reč danas nas očekuju dva velika derbija u okviru Super lige Srbije. Vojvodina u Novom Sadu dočekuje Crvenu zvezdu, dok će Partizan dočekati TSC.

Nema razloga da se ovi parovi ne nađu na vašem tiketu.

Svakog dana u narednih 10 dana, na vaš korisnički nalog će biti uplaćivano 400POKLON SPINOVA na slot igri Wild White Whale. Uživajte u potpuno besplatnoj avanturi u narednim danima!

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da uživate u bilo kojoj igri iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Miško Ražnatović obradovao navijače Zvezde povodom Nikole Topića!

Vest da bi Nikola Topić mogao da propusti finalne utakmice ABA lige, jer je dobio poziv za Draft combine...

POVEZANE OBJAVE