Bukari odveo Zvezdu do pobede u Novom Sadu pred utakmicu sezone (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u Novom Sadu sa 2-1, u 16. kolu Superlige.

Tako je napravljena uspešna uvertira pred odlučujuću utakmicu u Ligi šampiona protiv Jang Bojsa, u borbi za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Crveno-beli su poveli već u 3. minutu posle veoma loše reakcije golmana domaćih Carevića. Điga je iz poslednje linije uputio dugu loptu ka Bukariju, koji je iskoristio svoju brzinu i karakteristično gađao bliži ugao gola.

Umalo je prednost mogao da duplira Hvang, ali je samo zatresao prečku, a ne i mrežu.

Ipak, usledio je odgovor Novosađana u 13. minutu. Crnomarković je tada sjajnim dubinskim pasom kroz nekoliko igrača proigrao Milosavljevića na peterac, koji se odlično snašao i plasirao pored Glazera za 1-1.

Nije ipak nerešen rezultat dugo bio na snazi, pošto je prednost gostujućem sastavu ponovo povratio Bukari svojim drugim golom. Posle centaršuta Ivanića došlo je do gužve ispred gola Vojvodine, kada je odbrana jako loše reagovala pošto su dovjica igrača krenula na Endiajea. Zvezdin napadač je to iskoristio i ostavio reprezentativca Gane potpuno samog, pa mu nije bilo teško da pogodi po drugi put.

Sa rezultatom 2-1 se otišlo i na pauzu između poluvremena.

Već na početku drugog dela igre Norman Kembel je odlično šutirao, ali je gol svog tima spasao Glazer.

Potom su opasne šuteve iz daljine ka golu Voše uputili prvo Ivanić, ali je bio nedovoljno precizan, a zatim i Kanga, od čijeg pokušaja je Carević spasao novi gol u mreži svog tima.

Carević je zatim sprečio i Lučića da nakon karakterističnog prodora postigne gol u 76. minutu.

Bahar je u završnici utakmice najviše polagao na odbranu i u tome je uspeo, pošto domaći tim nije stigao do izjednačenja.

VOJVODINA (4-2-3-1): Carević – Lazarević, Jeličić, Crnomarković, Giorbelidze – Salgueiro, Milosavljević – Radulović, Zukić, Malbašić – Vukanović.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Glazer – Nedeljković, Điga, Dragović, Nikolić – Stamenić – Bukari, Kanga, Hvan, Ivanić – Endijaje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE