Mirotić: Posebne emocije protiv Zvezde, mnogo mi znači podrška navijača

Košarkaš Olimpije iz Milana, Nikola Mirotić je govorio pred novinarima nakon meča sa Crvenom zvezdom.

Najpre se osvrnuo na sjajnu predstavu svog tima.

-Pa iskreno nisam baš očekivao da ćemo dobiti sa ovim rezultatom, i da će biti ubedljiva pobeda za nas. S obzirom da smo došli na ovu utakmicu sa dosta pritiska, nismo počeli utakmicu kako treba, ali smo imali veliku želju da pobedimo i odigrali smo kvalitetan meč posebno drugo poluvreme, prvo poluvreme smo bili malo možda čak i nervozni nismo se baš uklopili kako treba, ali sam baš zadovoljan kako smo odigrali drugo poluvreme i još jedan put predivan je osećaj biti ovde u Beogradu pred publikom Crvene zvezde i srećan se vraćam kući, rekao je Mirotić.

O aplauzima Zvezdinih navijača.

-Mnogo mi znači iskreno, da budem iskren nisam od nekih koji očekuje neku ljudsku slavu, ali je uvek lep osećaj kada te neko podrži i kada pokaže tu ljubav i sve to, zahvalan sam na svemu tome i kažem nije lako igrati, posebno protiv Crvene zvezde, emocije, videli ste moje prvo poluvreme to treba da se zaboravi, ali sa drugim poluvremenom kako je ekipa odigrala, ja sam se probudio i zaista jedno divno veče. Želim Crvenoj zvezdi da nastavi da se bori, jer ovo je bio divan trenutak kada je ekipa gubila dvadeset razlike, a publika ih je podržala mislim da je to motiv više da se bore dalje, jer mislim da proigrati mnogo bolje, veruje Nikola Mirotič.

Da li ste očeklivali ovoliko podršku i zahteve za slikanjem.

-A dobro zaista deca, ja sam neko ko voli da pruži pažnju deci, ima puno dece, posebno oko tunela i zaista je divan jedan osećaj.I ja kad sam bio dete sam čekao nekoga i gledao nekoga i želeo da se slikam se nekim, tako je to jedan mali deo koji mi možemo da posvetimo pažnju deci, njima to veoma znači i večeras je bilo onako lepo i spektakularno veče i zaista sam hteo da izdvojim vremena i da se posvetim deci.

Kako bi ste ocenili roster Zvezde u ovoj sezoni.

-Velika su očekivanja bila od početka i možda se stvorio neki pritisak koji nije morao da se stvori i mislim da nekada kada rezultati ne prate očekivanja, stvara se neka galama, pritisak, tako da smo i mi bili u slićnoj situaciji samo jedna pobeda više od Zvezde i ogromna su bila očekivanja da mnogo bolje počnemo i nova pojačanja ali nekada nije sve tako lako. Mislim da iz nekog iskustva gledajući, kada ekipa treba, ako treba da se desi jedan loš trenutak ili loš pad igre, mnogo je bolje da se desi na početku sezone. Kasnije neki februar mesec to je neki ključni trenutak kada se svi bore za plej-of tako da sada ima vremena, siguran sam da Zvzeda ima dobre i iskusne igrače i sa ovom publikom nadam se da će se boriti za plej-of, zaključio je Mirotić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA PRAGU SU FINALA LŠ: Borusija saopštila vest, rastanak sa Markom Rojsom!

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su PSŽ sa 1:0 u prvom duelu polufinala Lige šampiona. Obezbedili su praktično i učešće u...

POVEZANE OBJAVE