NA “BELOM POKRIVAČU”: Novi Pazar ubedljiv u Kragujevcu, Ljajić dominirao, prvenac Sume (VIDEO)

Fudbaleri Novog Pazara slavili su u 16. kolu Superlige u Kragujevcu protiv Radničkog sa ubedljivih 4-0.

Prvo i drugo poluvreme odigrali su se u potpuno različitim uslovima, pošto je tokom drugog dela vejao jak sneg. Ipak, tokom oba se bolje snašao gostujući tim.

Oba gola u prvom poluvremenu postigao je iskusni napadač Marko Obradović, koji je umeo da se nađe tačno gde treba i savlada golmana Radničkog dva puta u roku od samo 3 minuta.

Prvi put je bio precizan u 14. minutu, posle prodora po levoj stran i asistencije Adema Ljajića, a potom mu je na sličan način sa suprotne strane asistirao Karaklajić.

Po “belom” terenu je prvi mrežu zatresao Sejduba Suma u 61. minutu, tako upisavši prvi pogodak u dresu Pazaraca. On se odlično ubacio u prostor i iskoristio dubinski pas još jednog bivšeg igrača crno-belih Ljajića, koji je upisao drugu asistenciju.

Konačno se u 82. minutu Ljajić i sam upisao u strelce i kompletirao odličnu partiju. Njega je u kontru izbacio Abdulaje Sise, a poletni fudbaler bio sigurni realizator.

Usled vremenskih prilika, sudije su rešile da se utakmica što pre završi i nije bilo nadoknade vremena.

Novi Pazar se sa 23 osvojena boda nalazi na četvrtom mestu tabele, dok su Kragujevčani deseti sa 18 bodova.

U sledećem kolu Pazarcima gostuje Javor, a Radnički će na noge Čukaričkom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MITROVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Srbin imao sukob sa navijačima velikog rivala (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala su u polufinalu Kupa Kralja Saudijske Arabije pobedili pre dva dana Al Itihad. Slavili su sa 2:1. Vodili...

POVEZANE OBJAVE