Bahar pred Jang Bojs govorio o igračkom kadru, promeni taktike i očekivanjima

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju utakmicu sezone, bar kada je reč o jesenjem delu. Gostovaće Jang Bojsu u od 21 čas, u odlučujućoj utakmici za 3. mesto u grupi G Lige šampiona, odnosno za nastavak takmičenja na proleće u Ligi Evrope.

Očekivanja pred utakmicu izneo je trener srpskog tima Barak Bahar.

Svi znaju da nas sutra očekuje važna utakmica, za obe ekipe, jer se direktno borimo za treće mesto. Moramo da budemo fokusirani i agresivni kako bismo ostvarili željeni rezultat. Analizirali smo Jang Bojs i reč je o dobroj ekipi. Pre svega su dobri na domaćem terenu, tako da moramo da budemo na nivou kako bismo ostvarili pozitivan rezultat, rekao je Bahar, pa dodao:

Borićemo se, ovo je bitna utakmica i za nas i za njih, ali su oni domaćini i to im je prednost. Igraju dobar presing, fleksibilni su i promenili su sistem igre u odnosu na ranije, smatra trener Zvezde.

Potom se prisetio utakmice iz Beograda, koja je završena rezultatom 2-2.

Bila je to luda utakmica. Počeli smo dobro, ali smo loše ušli u drugo poluvreme i bili kažnjeni. Poslednjih pola sata su bili možda i naših najboljih, računajući prethodne utakmice. Nedostajalo nam je samo još nekoliko minuta da postignemo gol. Ipak, svaka utakmica u Ligi šampiona je drugačija, izjavio je Bahar.

Ono što najviše zanima navijače jeste igrački kadar kojim će raspolagati.

Olajinka je bolje, odradio je prethodni trening, videćemo da li će biti starter. Rodić je juče trenirao i dobro se oseća. U toku reprezentativne pauze smo promenili razmišljanje i taktiku. Cilj je da igrači budu agresivniji i da stvaraju veći pritisak. Najbitnije u ovom trenutku je da pobeđujemo. Endiaje veoma naporno radi za ekipu. Protiv Jang Bojsa je bio strelac, verujem da će njegova realizacija biti bolje kako vreme bude odmicalo, otkrio je Izraelac, koji je potvrdio ono što je najavljeno na utakmici protiv Vojvodine, a to je promena taktike.

U toku reprezentativne pauze smo promenili taktiku, pa je prva ideja da budemo više agresivni uz dodatni presing. Što se tiče prethodne utakmice, drugo poluvreme je bilo nešto lošije, ali mi je bitno da su igrači sa klupe ušli sa stavom i pravim mentalitetom, te da su doprineli igri, kao i starteri, istakao je trener srpskog šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE