Blamaža na stadionu Juventusa: Igrači Intera žurno napustili svlačionicu i otrčali u bus

Allianz stadion u Torinu važi za jedan od najmodernijih stadiona na svetu, ali nakon sinoćnjeg derbija Juventusa i Intera dogodila se prava blamaža koja je bacila mrlju na dom ‘Bjankonera’.

Juventus i Inter igrali su veliki derbi italijanskog fudbala u okviru 13. kola Serije A koji je na kraju završen remijem 1:1, te smo u drugom delu videli pravu uspavanku na terenu.

No, o zbivanjima na terenu derbija ljutih rivala malo ko je pričao jer se u prvom planu italijanske javnosti našla blamaža koja se dogodila zbog problema na Allianz stadionu.

‘Bjankoneri’ su pre desetak godina uložili cifru novca u novi stadion koji je napravljen od nule i važi za jedan od najmodernijih na svetu.

Međutim, da ni on nije baš perfektan videlo se sinoć jer su igrači Intera imali bizaran problem zbog kojeg su odmah nakon utakmice morali u autobus i krenuti nazad za Milano.

Naime, fudbaleri Intera bili su neugodno iznenađeni jer se nisu mogli tuširati nakon susreta jer su tuševi u svlačionici bili u kvaru. Nito od igrača Intera nije se mogao okupati zbog čega su oni ekspresno napustili stadion.

Gazetta delo Sport navodi da su gosti bili posebno razočarani zbog takvih okolnosti i činjenice da su igrači još tako znojavi morali da napuste stadion dok je temperatura napolju bila oko nula stepeni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zasluženo: Kampaco je MVP (VIDEO)

Košarkaš Real Madrida Fakundo Kampaco je najkorisniji igrač drugih utakmica četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Real Madrid je pobedio Baskoniju sa 101:90...

POVEZANE OBJAVE