IVANIĆ PRED JANG BOJS: Jedva smo čekali, želimo pobedu

Crvena zvezda sutra od 21 čas igra u Bernu najvažniju utakmicu jesenjeg dela sezone. U direktnom duelu sa Jang Bojsom će se najverovatnije odlučiti o tome koji tim će prezimiti u Evropi i nastaviti takmičenje u Ligi Evrope na proleće.

O očekivanjima od sutrašnje utakmice govorio je Mirko Ivanić.

Jedva smo čekali gostovanje u Bernu, gde ćemo pokušati da izborimo plasman u Ligu Evrope. Vredno smo radili i trenirali, te smo u potpunosti spremni za sutrašnju utakmicu. Teren ovde je veoma brz, još je brži kada pada kiša, ali nema izgovora, igrali smo već mečeve na ovakvoj podlozi. Imamo dovoljno iskustva i pre četiri godine smo upravo ovde ostvarili pozitivan rezultat, a verujem da ćemo se na veštačku travu brzo prilagoditi i da nam neće predstavljati problem, izjavio je Ivanić.

Prethodna tri okršaja između ova dva tima završena su identičnim rezultatom 2-2, pa se postavlja pitanje kome bi sutra više odgovaralo da se nastavi tradicija.

U ovom trenutku mi deluje da bi rezultat 2:2 bio bolji po nas. Ne bih voleo da prizivam rezultate, jer na svakoj utakmici idemo na pobedu, bez obzira na to ko je preko puta, tako ćemo i sutra želeti pobedu i nadamo se da ćemo je ostvariti, poručio je Zvezdin prvotimac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bolonja kiksnula u borbi za Ligu šampiona, Salemakers neverovatnim golom spasao bod (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje remizirali su na svom terenu protiv Udinezea, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1. Tako je ovogodišnja senzacija...

POVEZANE OBJAVE