Nakon protesta: Predsednik FS Bugarske podneo ostavku

Kako je objavio Bugarski savez, predsednik Fudbalskog saveza Bugarske Borislav Mihajlov podneo je ostavku posle sastanka Izvršnog odbora FS Bugarske.

On je napustio Savez posle masovnih demonstracija navijača pre 11 dana kada je u okolini stadiona Vasil Levski došlo i do sukoba navijača i policije.

-Za mir svih, podneo sam ostavku. Reći ću vam samo nekoliko reči o tome šta se dešavalo u poslednje dve godine. Od kada sam se vratio na čelo Fudbalskog saveza bili smo izloženi nečuvenim pritiscima, stalnim kritkama, klevetama, lažima i agresiji, ali smo za relativno kratko vreme ispunili većinu ciljeva iz strategije koja je usvojena na poslednjem Kongresu na kom sam pobedio. Da, reprezentacija nije nastupila na nivou, ali kada je u pitanju lopta ne postoje garancije za uspeh. Sve ostalo što je zavisilo od mene u Fudbalskom savezu je ispunjeno, rekao je Borislav Mihajlov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE