DOSTA MU JE SAUDIJSKE ARABIJE: Roberto Firmino blizu transfera u italijanskog giganta!?

Nakon samo 14 utakmica i tri postignuta pogotka, Roberto Firmino spreman je da napusti saudijski Al-Ahli i vratiti se u Evropu.

Apeninski mediji lansirali su senzacionalnu vest kako bivši napadač Liverpula želi napustiti Saudijsku Arabiju. Zainteresovan je Milan, navode Italijani.

Firmino je letos šokirao odlukom da napusti Liverpul kako bi se u besplatnom transferu preselio u Al-Ahli. Međutim, njegova karijera tamo nije krenula očekivanim tokom i navodno se želi vratiti u Evropu već u zimskom prelaznom roku.

U redovima Milana svesni su situacije oko 32-godišnjeg Brazilca i spremni su ga nagovoriti na dolazak u glavni grad Lombardije.

Firmino je najbolje dane karijere proveo u Liverpulu od 2015. godine. Engleski velikan ga je platio Hofenhajmu 41 milion evra.

Za Liverpull je odigrao 352 utakmice i dao 107 golova uz 78 asistencija. Pre četiri godine bio je prvak Evrope, a pre tri je osvojio Premijer ligu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Džajić o Zvezdi: To je za svako poštovanje

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su i sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije. Uspeh kluba sa "Marakane" prokomentarisao je i predsednik Fudbalskog...

POVEZANE OBJAVE