DRAGOVIĆ NAKON ISPADANJA IZ EVROPE: Ne mogu da se setim da smo ove sezone imali toliko šansi, tako je to u fudbalu…

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da obezbede treće mesto u grupi G Lige šampiona i plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

U direktnom okršaju za taj cilj poraženi su u Bernu od Jang Bojsa sa 2-0. Uprkos brojnim šansama, izostala je realizacija od strane napadača našeg tima.

Kapiten Aleksandar Dragović svestan je propuštenog.

Sad je gotovo. Imamo još jednu utakmicu protiv Sitija. Hajde da probamo da pobedimo kod kuće za naše navijače. Ne mogu da se setim da smo ove sezone imali toliko šansi. Nažalost, nismo dali gol. Moramo da učimo iz toga i da se sada fokusiramo na ligu, poručio je Dragović nakon utamice u izjavi za TV “Arenasport”.

Na pitanje šta je moralo bolje, imao je jasan odgovor.

Mislim da smo generalno odigrali jednu jako dobru utakmicu. Oni su šutnuli dva-tri puta na gol. Golovi koje smo primili su bili iz prekida. Imali smo 6-7 velikih šansi. Posle tri minuta mogli mso već da vodimo sa 2-0, po mom mišljenju. Nismo iskoristili šanse, tako je to u fudbalu – ako ne daješ, primiš gol, iskren je bio kapiten Zvezde.

Zvezdi ostaje još utakmica protiv Mančester Sitija na Marakani 13. decembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE