LŠ: Real maksimalan, Arsenal brojao do 6, Inter stigao minus 3, Bajern dodatno zakomplikovao gupu (VIDEO)

Odigrani su ostali mečevi 5. kola Lige šampiona koji su odigrani u sredu.

Real Madrid je pobedio i peti meč grupi pošto je savladao Napoli 4:2. Bilo je 2:2 do 80. minta, a onda je Kraljevski klub uspeo da postigne u finišu dva gola za pobedu i prvo mesto.

Napoli će u poslednjem kolu tražiti prolaz protiv Brage, koja je odigrala 1:1 protiv Union Berlina. Italijani imaju 3 boda više i ne smeju da izgube više od jednog gola razlike.

Arsenal je deklasirao Lens 6:0 u Londonu i tako ovrio prvo mesto u grupi pred poslednje kolo. Zanimljivo je da su strelci svih 6 golova bili različiti igrači.

U Lisabonu Benfika je vodila 3:0 na poluvremenu protiv Intera, pošto je het-trik postigao Žoao Mario. Ali u drugom poluvremenu Inter ne samo da je stigao tu prednost nego je propustio i šansu da odnese sva tri boda.

U Milanu će se u poslednjem kolu odlučivati o prvom mest protiv real Sosijedada, koji je odigrao 0:0 protiv Salcburga. Obe ekipe imaju po 11 bodova.

Bajern je neočćekivano odigrao 0:0 protiv kopenhagena na svom terenu i kao pri proošao dalje. Za ostala mesta će se boriti Galata i Kopenhagen koji imaju po 5 bodova, dok Mančester junajted ima 4.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VODIO REAL DO TRIJUMFA: Kampaco MVP drugih utakmica u PO (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida na korak su od plasmana na završni turnir Evrolige u Berlinu. I u drugoj utakmici pred svojim...

POVEZANE OBJAVE