Šampionski bonus za fudbalske fanatike: Preuzmi 4.000 dinara i kladi se na evropske utakmice!

Večeras nas očekuje nastavak Lige šampiona, a kako smo prethodne večeri gledali izuzetno zanimljive mečeve – nema sumnje da će tako biti i ove noći.

Na programu je još osam utakmica grupne faze Lige šampiona, a u četvrtak nas očekuju i mečevi Lige Evrope i Lige konferencija, a da sve bude još uzbudljivije – pobrinula se kladionica Meridian, koja donosi najbolje uslove za online klađenje!

Posetite meridianbet.rs sajt ili instalirajte aplikaciju i kreirajte nalog, jer vas čekaju velika iznenađenja! Za sve novoregistrovane korisnike Meridian je spremio specijalan bonus kao znak dobrodošlice, te na vaš račun odmah nakon registracije stiže 4.000 DINARA i to poptuno besplatno!

Nije potrebno da deponujete svoj novac, dovoljno je da kreirate i verifikujete nalog i to je to! Bonus stiže, a kako vas pored toga očekuju i najveće kvote na istoj adresi – nema sumnje da ćete znati kako da ga iskoristite i uvećate svoj dobitak!

Registrujte se i saznajte zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan igrač Mege se prijavio za NBA draft

Nakon Nikole Đurišića, Andrije Jelavića i Bogoljuba Markovića, još jedan igrač Mege prijavio se za učešće na ovogodišnjem NBA...

POVEZANE OBJAVE