Smailagić jedva čeka Panatinaikos i Lesora

U okviru 11. kola Evrolige, košarkaši Partizana će na svom terenu dočekati ekipu Panatinaikosa. Centar Partizana Alen Smailagić jedva čeka sutrašnji meč, a posebno ga raduje što će se videti sa Lesorom.

-Panatinaikos je jak tim, imaju veoma dobre igrače. Jedan koji dolazi sutra je bio sa nama, to je Matijas kog jedva čekamo da vidimo. Joanis zbog povrede ne dolazi. Utakmica će biti jako dobra. Biće puno navijača, biće zanimljivo za igranje naročito nakon onakve pobede protiv Borca, rekao je Smailagić, pa nastavio.

Osećamo se dobro, osećamo se lepo, treninzi nam idu kako treba. Videćemo šta će sutra da se desi, a daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo. Stisnućemo odbranu jer smo u tom segmentu do sada bili najslabiji, detektovao je problem centar crno-belih.

Trenzima ekipe Željka Obradovića priključili su se Aleksa Avramović i Kevin Panter, ali je njihov nastup na utakmici pod upitnikom.

Imamo više izmena, rotacije. Igramo konstantno u istom ritmu, jer uvek ima neke izmene. To nam znači na treningu, a značiće i na utakmici, zaključio je Smailagić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU REALIZACIJE: Barselona besplatno dovodi prvaka sveta!

Fudbaleri Barselone trenutno su treći u La Ligi. Privremeno ih je pretekla Đirona pre nego što sutra odigraju meč sa...

POVEZANE OBJAVE