TVOJ KLJUČ ZA VELIKE DOBITKE – Deponuj i osvoji 50% više SVAKOG DANA!

Meridian sa posebnim ponosom predstavlja promociju koja će oduševiti ljubitelje slotova svakodnevno. Ukoliko posetite OVE LOKACIJE uživaćete u neodoljivoj žurki.

Kad god uplatite 1.000 ili više dinara putem mreže Meridianovih eksternih partnera očekuje vas 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT! Izvrtite uplaćena sredstva na slot/live dealer/poker ponudi i pomenuti bonus je vaš.

Impel, Paralela trafike, Payspot menjačnice, Transaks i brojna druga uplatna mesta nalaze se na gotovo svakom koraku. U kojem god gradu da se nalazite možete deponovati sredstva na svoj korisnički nalog.

Vreme je da posetite neku od pomenutih lokacija! Pokupite vašu dnevnu dozu bonusa upravo SADA.

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACPKOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da uživate u bilo kojoj igri iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE