BILI U PREDNOSTI SAT VREMENA: Evrogol Adžića, Pešić rastužio Čukarički! (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su 2:1 u Leskovcu protiv Ferencvaroša u 5. kolu grupe Lige konferencija. Dobro su počeli, ali u finišu primili gol. Na kraju su ispustili u nadoknadi i bod koji su imali u džepu.

Traore je imao prvi pokušaj na meču, koji je u 4. minutu blokirao Filipović. Na isteku prvih 10. minuta igre, srpski predstavnik je poveo.

Strelac je bio Luka Adžić u 11. minutu. Nakon dobrog ubacivanja u prostor Stefana Kovača, lobovao je Dibuša.

I posle pogotka su Brđani nastavili sa dobrom igrom. Dibus je prvo uspeo da spreči opasno proigravanje igrača domaćih. Potom je Čukarički za minut imao četiri kornera. Sisoko je u 32. minutu otklonio opasnost pred golom Filipovića.

Na poluvremenu je ostao rezultat iz 11. minuta. Posed lopte je ubedljivo bio na strani gostiju. Oni su više šutirali i bili neprecizni, Čukarički je na drugoj strani, imao 4 udarca u okvir za prvih 45. minuta.

U prvih 10 minuta drugog dela, Ferencvaroš je imao loptu. Jednom su šutnuli ka golu Filipovića. Golman Čukaričkog zaustavio je udarac rezerviste Listeša. Bio je siguran i kod udarca Abu Fanija. Potom je Čukarički imao najbolju šansu da poveća na 2:0.

U prilici je bio Đorđe Ivanović, ali je Listes intervenisao u poslednji čas. Čukarički je vodio na ulasku u poslednjih 15 minuta utakmice. Ivanović je potom šutirao pored gola. To koristi Ferencvaroš i stiže do izjednačenja.

U 83. minutu Zakarijasen je poravnao skor posle dobre akcije gostiju. Tako su ispustili prednost koju su držali nešto više od sat vremena igrači tima iz Beograda.

Meč je bio nadoknađen sedam minuta u drugom delu. Promene rezultata nije bilo iako je Ivanović mogao da donese pobedu u 3 minutu nadoknade. Stanković je potom spasao Čuku da ne ispusti i taj bod koji je imala u džepu. Ipak, Mađari su došli do pobede.

Srspki napadač Aleksandar Pešić bio je strelac pobedonosnog pogotka.

Čukarički ostaje na poslednjem mestu grupe bez bodova. U poslednjem kolu 14. decembra, izabranici Igora Matića gostuju Genku koji ima šansu za jedno od prva dva mesta u grupi.

Čukarički – Ferencvaroš 1:2 (1:0)

Adžić 11′ – Zakarijasen 83′, Pešić 90+

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE