Bivši igrač Zvezda pružio podršku Baharu

Nekdašanji fudbaler Crvene zvezde Darko Kovačević, pružio je podršku izraelskom stručnjaku Baraku Baharu, u razgovoru za “Republiku”.

Kovačević smatra da je Zvezda bila bolji rival od tima iz Švajcarske i da je Bahar dobro pripremio tu utakmicu.

– Bahar je dobro, i pripremio, i vodio utakmicu. Promašeno je sedam stopostotnih prilika i po svim parametrima, Zvezda je bila bolji rival. Nisu zaslužili poraz, ali to je fudbal. Bahar ima sistem i viziju i treba mu dati šansi. Pa ni Gvardiola nije u Mančester sitiju ostvario željene rezultate prve sezone, rekao je Kovačević i dodao:

– Zvezda ima stvarno dobar tim. Bukari, Hvang, Glazer, Endiaje su odlični igrači koji imaju veliku tržišnu vrednost, koja će se na kraju klubu i isplatiti. Menadžment jako dobro posluje, igrači se dovode za veliki novac, ali se i prodaju, a ostaje kontinuitet. Potrebno je da se crveno-beli okrenu izazovima u Superligi i osvoje titulu u šta nikako ne sumnjam. Zvezda je ubedljivo najkvalitetniji tim u Srbiji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos nakon pobede u derbiju prokomentarisao utakmicu i otkrio kada će biti poznato stanje Topićeve povrede

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj utakmici finalne serije ABA lige, u veoma neizvesnoj utakmici koju su...

POVEZANE OBJAVE