Vidić za NIN otkrio koliko godišnje zarađuju selektor Stojković i stručni štab

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić dao je veliki intervju za list NIN u kom je govorio o brojnim problemima u srpskom fudbalu. 

Legenda Mančester junajteda i Crvene zvezde tvrdi da osam miliona evra godišnje košta boravak Dragana Stojkovića Piksija na klupi reprezentacije Srbije.

Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu, došao sam do podatka da je u poslednje dve godine na selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona godišnje. I moje pitanje je da li je u redu trošiti toliki novac ako vidimo da smo mi mlada reprezentacija, koja nema toliki izvor prihod, a da dajemo za selektora i stručni štab toliki novac. Ovde ne ulazim u kvalitete selektora Dragana Stojkovića Piksija, govorim sistemski ako ćemo dovoditi trener, moramo priznati, koji rade u Kini i Japanu, šta ćemo raditi kada bude on odlazio i treba da dovedemo nekog trenera koji je možda već bio trener u ligama “petice?, rekao je između ostalog Nemanja Vidić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Alkaraz odustao od turnira u Rimu!

Španski teniser Karlos Alkaras neće igrati na Mastersu u Rimu zbog povrede. Njega je mučila desna podlaktica, ali je...

POVEZANE OBJAVE