Duljaj pred meč sa Vojvodinom: Evo šta je izjavio trener Partizana

Fudbaleri Partizana sutra od 15.30 na svom terenu igraju protiv Vojvodine u ovkiru 17. kola Super lige Srbije. Crno-beli su u prošlom kolu izgubili od TSC-a u Humskoj sa 0:4 i tako pretrpeli prvi poraz u šampionatu.

Svoja očekivanja pred meč sa Vojvodinom izneo je trener Partizana Igor Duljaj.

Za nas je svaka utakmica derbi, sa Vojvodinom će biti izuzetno teško. Odigrali su dve teške utakmice protiv Crvene zvezde i TSC-a, a tek sada dolazi do izražaja rad trenera Popovića. Igraju odlično, imaju dosta iskusnih igrača, odlična ekipa i po tradiciji uvek nezgodan protivnik, mnogo puta su nam uzeli bodove. Igramo na našem stadionu, najveći je motiv da se dobrom igrom odužimo svima koji su na prošloj utakmici došli da prodrže ekipu. Da dođe ponovo osam ili 10 hiljada duša, koji dolaze čistog srca da podrže naš tim, rekao je Duljaj.

 pozvao navijače da dođu u Humsku, zahvalio im je na velikoj podršci i rekao da su ekipi potrebni.

Ima nas mnogo koji volimo Partizan, u celom svetu. To je naš Partizan, dajte podršku ekipi i našim igračima. Presrećan sam što sam sinoć video atmosferu u Areni na košarkaškoj utakmici, videti velikog Željka Obradovića sa kojom energijom vodi utakmicu, videti igrače gde ih niko ne deli na njihove i naše, to su naši igrači. Vaša pomoć nam mnogo znači, to je takođe vaš Partizanrekao je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE