Piksi demantuje Vidića: Odgovoriću na njegove obmane, hoće da me diskredituje

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić je u intervjuu za NIN između ostalog rekao da su Piksi i stručni štab koštali Srbiju za dve godine 16 miliona evra. Sa druge strane, selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da će se situacijom u vezi sa Nemanjom Vidićem baviiti čim prođe žreb za EURO 2024, koji je na programu 2. decembra u Hamburgu.

-Drago mi je što sam došao ovde u Hamburg, gde će se u ovog vikenda okupiti krem evropskog fudbala. Mi smo ovde doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama, doveli smo je ovde da je promovišemo na najbolji mogući način. A kad se ova svečanost završi, onda ću sigurno odgovoriti Nemanji Vidiću! Odgovoriću mu na njegove obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje, da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni, rekao je Piksi za Informer i dodao:

-Sačekajmo da ova svečanost prođe kako dolikuje, da budemo ponosni što je Srbija ovde, pa kad se vratim u Beograd baviću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama. Kakve, bre, cifre pominje?! Pusti ti, majstore, Kinu i Japan. Ali OK, biće narednih dana vremena i više nego dovoljno za razgovor na tu, kao i neke druge teme.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE