VELIKI DERBI: Nastavljen impresivan niz, SMS i Mitrović rastužili Ronalda! (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala pobedili su Al Nasr sa 3:0 u derbiju 15. kola Saudijske lige. Protiv ovog tima su izgubili u avgustu i od tada vezali 22 meča bez poraza u svim takmičenjima. Radost navijačima doneo je prvo srpski igrač Sergej Milinković Savić. Pobedu je začinio Aleksandar Mitrović sa još dva pogotka.

Prvih pola sata, proteklo je bez konkretnih šansi na obe strane. Gosti predvođeni Kristijanom Ronaldom imali su više loptu u nogama. Hilal je uputio više udaraca ka golu, uz po jedan na obe strane u gol.

Ni od tada nije bilo promena. Aleks Teljes je napustio igru zbog povrede u redovima Al Hilala tokom 37. minuta. Potom je u tom timu požuteo Otavio. Poluvreme je završeno bez golova.

Hilal je prepustio posed rivalu, ali je više puta bio neprecizan u šutevima ka golu protivnika.

Al Nasr je u nastavku tokom prvih 10 minuta imao dva šuta ali bez gola. Al Hilal to koristi i dolazi do prednosti u 64. minutu a gol postiže srpski internacionalac Sergej Milinković Savić.

Od tog trenutka, domaćini su samo potvrdili trijumf. U strelce se upisao i drugi Srbin, Aleksandar Mitrović u 90 minutu nakon kornera.

Odlično se snašao i na prvoj stativi smestio loptu u mrežu između nje i golmana. Potom je postigao još jedan gol za 3:0.

Bulaehi je isključen a potom je Malkolm promašio priliku za 4:0 a i Mitrović da postigne het trik.

Al Hilal je sada u odnosu na najbližeg pratioca uvećao prednost koja iznosi posle ove utakmice sedam bodova. Sledeći meč u prvenstvu igraju sa Al Taijem nakon susreta azijske lige šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE