ĐOKOVIĆ NA POČETKU NOVE SEZONE PONOVO SA REPREZENTACIJOM: Poznat prvi protivnik i sastav našeg tima

Nije nažalost Novak oković zatvorio fenomenalnu sezonu na način kako smo svi želeli – osvajanjem Dejvis kupa sa reprezentacijom Srbije. Imao je tri meč-lopte u polufinalu protiv Janika Sinera za prolaz naših u finale, ali je izgubio.

Kak je završio ovu, tako će započeti i narednu godinu – sa reprezentacijom! Ovog puta u Junajted kupu, mešovitom reprezentativnom takmičenju, koje se održava od prošle godine, kada je zamenilo ATP kup.

Reprezentativni saigrači će mu biti Olga Danilović, Natalija Stevanović, Dejana Radanović, Hamad Međedović i Nikola Ćaćić.

Već je izvučen i žreb, pa je jasno da će naša selekcija na startu takmičenja igrati protiv Kine u grupi E, a taj duel je na programu 31. decembra.

Tako će prvi protivnik najboljeg tenisera ikada u zvaničnim mečevima u novoj sezoni (pošto će se igrati poslednjeg dana ove godine) biti Žižen Žang, 58. teniser sveta, koji je ušao u istoriju kao prvi igrač iz ove zemlje u TOP 100, pa je predvodnik kineskog talasa uz još nekoliko tenisera koji su imali uspehe.

Mnogo teži posao imaće Olga Danilović, koja će igrati protiv 15. igračice sveta Kinven Ženg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Nadal u svom stilu, posle tri sata, u osmini finala

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Pedra Kaćina u trećem kolu mastersa u Madridu posle tri seta 6:1, 6:7,...

POVEZANE OBJAVE