Drulović o žrebu: Prizivam Hrvate

Danas će se održati žreb za Evropsko prvenstvo u fudbalu i svi su nestrpljivi da saznaju ko će biti protivnici reprezentaciji Srbije.

Novi selektor naše mlade reprezentacije i jedan od članova reprezentacije Jugoslavije koja je 2000. godine igrala na Evropskom prvenstvu je izneo svoja očekivanja.

-Javlja mi se nešto da bismo iz trećeg šešira mogli da dobijemo komšije, Hrvatsku ili Sloveniju. Dobićemo neki balkanski derbi sigurno, uveren sam. S Hrvatima dugo nismo igrali, još od onog meča kada smo ih remijem u Zagrebu 2:2 sprečili da odu na naše poslednje Evropsko prvenstvo. 

-Sigurno bi bilo tenzija na terenu, pa i na tribinama jer obe zemlje imaju mnogo iseljenika u Nemačkoj, ali to je draž fudbala. Pravi fudbalski ambijent, gorela bi Nemačka. Mnogi ne žele Hrvate zbog toga što godinama igraju odlično i učesnici su svih velikih takmičenja, ali ja ih zato prizivam. Što se Slovenije tiče, još pamtim onih 3:3 na tom EURO 2000, istakao je Drulović u razgovoru za ”Republiku”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE