Kampaco oduševljen naslednicima u Zvezdi: Biću posebno motivisan protiv Partizana

Fakundo Kampaco je izazvao pravu euforiju kada je potpisao za Crvenu zvezdu nakon povratka iz NBA lige, u toku prethodne sezone.

Ipak, nije odigrao mnogo utakmica u Evroligi, jer je crveno-belima zabranjena tada registracija novih košarkaša na određeni period.

Već na kraju sezone usledio je rastanak, pa i nije stigao da pokaže ni delić onoga što ume.

On je za “Baketball Spehere” govorio o periodu provedenom u Srbiji.

Osećam se sjajno kada god dođem u ovu dvoranu. Putujem istim putem kojim sam vozio svaki dan na trening i utakmice prošle sezone. Zatim svlačionica, zagrevanje, sve mi je poznato i budi lepa sećanja. Jedva čekam 19. decembar i utakmicu sa Crvenom zvezdom, da ponovo zaigram pred navijačima, poručio je omaleni Argentinac, koji je zadivljen triom koji ga je nasledio na njegovoj poziciji u srpskom klubu.

Gledam sve Zvezdine utakmice u Evroligi. Imaju sjajan tim. Nedavno su promenili trenera, pa se samim tim promenila i dinamika u klubu, ali imaju veoma talentovanu ekipu. Mogu da zaprete sa svih pozicija, od jedinice do petice svi mogu da razigravaju saigrače. Teodosić, Jago i Nejpir su neverovatan plejmejkerski trio i uživam da ih gledam, otkrio je Kamaco.

Ne krije jedan od najboljih igrača ove sezone u Evroligi da će posebno želeti pobedu nad Partizanom nakon što je nosio dres najvećeg rivala. Ipak on kao Argentinac najbolje shvata ovakav rivalitet.

Biću posebno motivisan protiv Partizana. Igrao sam večiti derbi protiv njih koji je poput srpskog El klasika. Uživao sam u tim utakmicama i kada igramo pred našim navijačima, ali i u njihovoj hali kada su svi bili protiv nas. Znam da će biti vruća atmosfera, ali biće zabavno, rekao je sadašnji košarkaš Reala.

Kampaco je priznao da je i pored pregovora sa Zvezdom koji su postojali za ostanak u klubu, oduvek kao prioritet imao povratak u Madrid.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina ubedljiva protiv Napretka

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na svom terenu Napredak rezultatom 5:0 (4:0) i tako ostali u borbi za četvrto...

POVEZANE OBJAVE