MIJAILOVIĆ ZA IZRAELSKI MEDIJ: Tu smo jedni za druge u teškim vremenima

Košarkaši Partizana pobedili su Panatinaikos u Evroligi.

Večeras crno-bele očekuje abaligaško gostovanje FMP-u. U međuvremenu, u Beogradu svoje evropske utakmice igraju izraelski timovi u hali “Aleksandar Nikolić”.

Tamošnji portal Israelhayom radio je intervju sa predsednikom KK Partizan Ostojom Mijailovićem.

On je, na početku sukoba u pojasu Gaze ponudio pomoć za izraelske timove. On je za taj portal istakao da su oni prijatelji koji su tu jedni za druge u teškim vremenima. Istakao je da su ponudili pomoć jer su iskusili da zbog rata utakmice ne igraju kod kuće, te 1992. kada su osvojili titulu prvaka Evrope.

Mijailović je dodao da se izraelski timovi mogu osećati bezbenim u srpskoj prestonici. On je istakao i da nije čuo za mogućnost izbacivanja Makabija iz Evrolige do kraja sukoba, dodavši svoje lično ratno iskustvo u intervjuu za Isrealhayom. Poredio je i iskustvo ruskih ekipa, pominjavši bratske odnose sa CSKA zaključivši da nije lepo da sportisti prestanu sa svojim aktivnositma ako iole postoji šansa da se one nastave.

Govorio je Mijailović i o rastanku sa Jamom Madarom. Dodao je da ukoliko im neki izraelski košarkaš bude bio interesantan, Partizan će ga angažovati, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE