NAKON PARTIZANA: Borac na -19 protiv ekipe iz Morače

Košarkaši čačanskog Borca izgubili su u 10. kolu ABA lige na svom parketu od Budućnosti 86:67. Na poluvremenu su imali povoljan rezultat, ali je rival prelomio u drugom delu. Čačani su tako upisali šesti neuspeh u regionalnom takmičenju

Podgoričani su odmah u prvom periodu stekli osetniji višak od +9. Borac je boljom igrom u drugoj četvrtini se potpuno vratio u meč iako je imao i -15.

Aleksa Uskoković je pogodio za 34:35 posle prvih 20 minuta u Čačku. On je sa 10 poena uz 13 Tasića predvodio domaćine. Slavković je kod Budućnosti bio najbolji sa 7 poena.

Budućnost je u trećem periodu održavala plus koji je stekla još tokom prvog dela utakmice. Na ulasku u četvrtu četvrtinu su vratili +15 sa početka druge. Onda su u četvrtoj stigli do +23 i rutinski priveli susret kraju.

U pobedničkom timu Džakori Vilijams je bio najbolji sa 15 poena. Svi igrači su se upisali u strelce osim Ilića koji nije igrao.

Kod Čačana, 22 koša imao je Tasić.

Borac u narednoj rundi gostuje Zadru. Budućnost potom čeka FMP.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NESLAVNA UVERTIRA ZA BORUSIJU: Ramos sprečio senzaciju davljenika u Parizu!

Fudbaleri Pariz Sen Žermena neprijatno su iznenadili pred svojim navijačima. U ligaškom duelu remizirali su sa Avrom 3:3. Nadoknadili...

POVEZANE OBJAVE