Nedović nakon sjajnog meča protiv Efesa indirektno pomenuo Partizan

Crvena zvezda ostvarila je važnu pobedu protiv Anadolu Efesa, a jedan od najzaslužnijih za to je bio Nemanja Nedović.

On je postigao 23 poena, a nakon meča je izneo utiske za Sport klub.

Pobeda nam je bila potrebna i onda sam bio pod kočnicom. Kad je ušla prva trojka, koja je bila i pod faulom, sve je bilo lakše. Ja sam igrač trenutka, pogađam iz serija. Sferopulos mi daje svu slobodu. Potrudio sam se se da mu vratim na najbolji način, naveo je Nedović za “Sportklub”.

Ključ je, kako kaže, bio u odbrani.

-Bili smo agresivniji u odbrani. Tome su doprineli Lazić i Lazarević. Drago mi je što je Lazić vratio, tek sad se vidi koliko nam znači. Iz te odbrane su stigli laki i teški poeni, kao nagrada za uloženi trud u drugom poluvremenu, izjavio je Nedović, a potom i pohvalio atmosferu u Areni.

-Na par momenata je zaista ‘grmelo’. I mi smo za to zaslužni, jer su prepoznalia uloženi trud u odbrani, dok su u napadu ulazili šutevi, koji inače nisu u košu. Ne odustajemo, imamo četiri pobede i trudićemo se da napravimo seriju.

Sada sledi duplo kolo i gostovanja u Španiji. Nedović smatra da bi ovaj meč mogao da bude prekretnica, baš kao što je isti tim bio Partizanu prošle sezone u istom periodu godine.

-Daj Bože, znam jednu ekipu kojoj je Efes bio prekretnica, zaključio je Nedović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Alkaraz teškom mukom među najboljih osam

Španski teniser Karlos Alkaras izborio je plasman u četvrtfinale mastersa u Madridu pošto je bio bolji posle tri seta...

POVEZANE OBJAVE