Lazetić pred Radnički se podsetio Vest Hema: Otao je dobar utisak posle utakmice

TSC u nedeljuod 17.00h, na svom stadionu TSC Arena, dočekuje ekipu Radničkog iz Niša u 17. kolu Superlige, sa namerom da na svom terenu ostvari još jednu pobedu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić ističe da je protivnik TSC-a u ovom kolu, ekipa Radničkog, veoma dobra i da predstojeći meč neće biti nimalo lak, pogotovu jer dolazi samo dva dana nakon evropske utakmice u kojoj se njegova ekipa emotivno istrošila.

Iznenadilo me je što je Radnički pretposlednji na tabeli  i čini se da nije realno u odnosu na kvalitet koji imaju. Moj kolega Slavoljub Đorđević je sa svakim klubom sa kojim je radio imao uspeha i ne sumnjam da će ga imati i sa njima.  Analizirali smo utakmicu koju su igrali pod njegovim vođstvom da vidimo šta je promenio i izgleda da će se sa njim podići na tabeli, ali nadam se ne u utakmici protiv nas, rekao je Lazetić i dodao.

Imali smo neka negativna iskustva u prethodnim prvenstvenim utakmicama i nadam se da smo izvukli pouke. Kroz  treninge i trenažni proces pokušavamo da postanemo spremniji i oštriji i videćemo da li će nam to uspeti. U trenerskom poslu nema čarobnog recepta, sve treba rešavati u zavisnosti od situacije. U narednoj utakmici će biti važno da budemo relaksirani od onoga što je bilo i što predstoji. Nije lako svaka dva tri dana biti na mentalnom maksimumu i videćemo kakvi ćemo biti.  Neće valjati jedino ako budemo  pasivni i statični.

Lazetić se osvrnuo i na meč protiv Vest Hema:

Stekli smo iskustvo koje će nam koristiti dalje. Ostao nam je dobar utisak posle utakmice, ali i svest da nam čak ni pobeda ne bi  donela ništa epohalno. Suština fudbala je takmičenje i voleli bismo pobedu u poslednjem kolu. Ima mnogo pozitivnih stvari, pogotovu u poslednje dve utakmice i sada nam je cilj da polusezonu dobro privedemo kraju i da se borimo za krajnji plasman. Igrači su toga svesni, ne nedostaje im motivacija i daće svoj maksimum, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE