PL: Liverpul slavio posle drame, uz neverovatne golove! (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula savladali su na Enfildu Fulam sa 4-3 u veoma uzbudljivom susretu 14. kola Premijer lige.

Do vođstva su fudbaleri Jirgena Klopa došli u 20. minutu posle briljantno izvedenog slobodnog udarca Trenta Aleksander-Arnolda, mada je zvanično upisan autogol golmanu gostiju Lenou.

Samo četiri minuta je vodio Liverpul, pošto je posle dobre kombinacije za 1-1 pogodio Vilson posle dodavanja Robinsona.

Novu prednost domaćinu doneo je Aleksis Mekalister u 38. minutu, i to na kakav način! Iz velike daljine je Argentinac potpuno nenadano raspalio po lopti i “skinuo paučinu” sa gornjeg desnog ugla gola Fulama.

Ipak, to nije bilo dovoljno za vođstvo na poluvremenu. U drugom minutu zaustavnog vremena prvog dela Keni Tete je po drugi put poravnao rezultat posle nespretne reakcije golmana domaćih Kelehera.

U 80. minutu Redsi su se našli u nezavidnoj poziciji pošto je došlo do potpunog preokreta. De Kordova-Raid je glavom bio precizan posle centaršuta Toma Kernija u uigranoj akciji.

Ipak, samo dva minuta je trebalo domaćima za novi obrt. U 87. minutu Vataru Endo je nastavio niz atraktivnih golova svoje ekipe i izjednačio na 3-3, a nedugo potom Aleksander-Arnold doneo pobedu i postavio konačan rezultat.

Bilo je dinamično i na Stamford Bridžu, gde je Čelsi savladao Brajton sa 3-2.

Golovima Enca Fernandeza i Levi Kolvila već u 21. minutu Plavci su imali prednost od 2-0. Fakundo Buananote je u završnici prvog poluvremena prepolovio zaostatak gostiju.

Fernandez je potom bio precizan i sa penala u 65. minutu i tako povisio na 3-1, a konačan rezultat postavio je Žoao Pedro u 2. minutu nadoknade.

Nerešeno je bilo na duelima Bornmut – Aston Vila (2-2) i Vest Hem – Kristal Palas (1-1).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠEN MARATON: Kenijci najbolji u Beogradu

Danas je u prestonici Srbije održan 37. Beogradski maraton. U muškoj konkurenciji slavio je Kenijac Gilbert Čumba. Na cilj je...

POVEZANE OBJAVE