Panter otrkio ko mu zadaje najviše problema pri šutu

Jedan od najboljih igrača Evrolige i kapiten Partizana Kevin Panter vratio se u crno-beli tabor nakon mesec dana pauze zbog povrede.

Panter je bio junak pobede crno-belih nad Panatinaikosom, gde je postigao ključne poene za svoj tim. U intervjuu za litvanski Basketnjuz Panter je dobio pitanje o tome koji mu protivnički igrač zadaje najviše problema pri šutu.

-Znate koga bih izdvojio? Ne znam da li sam ikad to rekao… Rodrig Boboa može baš da vas nervira. Mnogo poštovanja imam prema njemu, stekao sam ga godinama, otkad sam prvi put nastupio u Evroligi. Na skoro svakoj utakmici koju smo igrali me je blokirao – otkad sam krenuo u EL, do danas. I to nije zbog fizičkih predispozicija, već zbog osećanja za trenutak. Neverovatan je u tome, rekao je kapiten Partizana za Basket njuz i dodao:

-Ne znam da li je Boboa tako dobar samo kada je moj šut u pitanju ili šta je u pitanju, ali njegov ’tajming’ je sulud. Takođe, ima veoma dugačke ruke, ne znam da li to znate. Sećam se utakmice prošle sezone – prošao sam ga i krenuo sam na ’flouter’, a on mi je došao iza leđa i blokirao me je. Nisam navikao na to. Obično, kada prođem nekoga, podignem loptu gore i sve je u redu – imam svoj šut. Međutim, ne. On ga je blokirao. On je igrač kojeg bi izdvojio u tom pogledu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sastavi: Nađ odmah napravio promene!

Fudbalski klub Partizan danas prvi put nastupa pod vođstvom novog šefa struke Alberta Nađa. Rival mu je Vojvodina u derbiju...

POVEZANE OBJAVE