Mijailović obradovao navijače Partizana: Najavio pojačanja i još veći budžet

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović je pričao o aktulenoj sezoni kao i o budžetu kluba. Mnogi se pitaju da li će crno-beli angađovati još neko pojačanje, a sada je Mijailović dao odgovor na to pitanje.

-Jasno je meni da navijači žele da imamo 20 igrača na početku sezone, ali mi ne dovodimo igrače da budu samo broj. Na predlog trenera Obradovića i sportskog direktora Savića koji je stalno na tržištu, Upravni odbor na kraju odlučuje ko će doći u Partizan, zavisno od toga koliko košta neki igrač.

-Nismo ni centra želeli da dovodimo na silu. Čekali smo centra i dočekali, Kaboklo se pokazao da je onaj igrač koji nama treba. Mi smo na tržištu od početka sezone, ali ako ne nađemo što nama odgovara nećemo dovoditi samo da popunimo broj, rekao je Mijailović u intervjuu za “Republiku” i nastavio.

-I dalje tražimo igrača na poziciji jedan. Prelazni rok i dalje traje. Ako uspemo da nađemo dovoljno kvalitetnog igrača, naći ćemo rešenje i probaćemo da ga dovedemo. Povećaćemo naš budžet koji smo u ovom trenutku i potrošili za ono što je projektovano, ali naći ćemo dodatni novac ako bude potrebno. Ako ne, završićemo sezonu sa postojećom ekipom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE