Partizan nakon produžetka srušio Monako!

U 12. kolu Evrolige košarkaši Partizana savladali su Monako rezultatom 89:85.

Partizan je bolje ušao u meč, pogađali su Kaboklo i Panter, vodili su crno-beli 11:2, a onda je usledila serija gostiju, od 10:1. Ipak poenima Nanelija, a potom i Tristana Vukčevića domaći su vratili prednost i nakon prve deonce je rezultat bio 16:13.

Kemba Voker je otvorio drugu deonicu trojkom, A Dialo je lako poentira uz faul Vukčevića. Monako je otišao i na plus 6, a Naneli je trojkom vratio crno-bele u život, a na kraju druge deonice rezultat je bio 32:35 u korist tima Saše Obradovića.

Gosti su bolje ušli u drugo poluvreme, Džejms je upisao prve poene na meču, a sa druge strane Smailagić je atraktivno zakucao. Panter je junak crno-belih, pogodio je u nastavku trojku uz prekršaj i doneo preokret svom timu.

Sudije nisu dosudile Montejunasu faul u napadu kao što jesu Kaboklu, odbrana Partizana se raspala, a potom baš Litvanac pogađa trojku za novo vođstvo, sa druge strane je uzvratio Naneli, a rezultat na kraju treće deonice je bio 51:51.

Doužer je otvorio poenima poslednju deonicu, i pokrenuo crno-bele novom trojkom zalepu prednost. Sa druge strane Džejms je dobio tehničku. Međutim, usledila je prava drama, gosti su smanjili na četiri poena razlike. Gosti su smanjili na samo poen razlike trojkom Majka Džejmsa. Crno beli su bili na korak od pobede, ali neverovatnu trojku je postigao Džejms i izborio produžetke.

Doužer je u nastavku upisao poene za Partizan, a zatim i Panter ubacuje novu trojku. Lojd je ubacio tešku dvojku, ipak crno-beli su uspeli da održe prednost i upišu važnu pobedu u Evroligi, a rezultat na kraju meča je bio 89:85.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE