POVRATAK NA MESTO USPEHA: EFES pokvario Atamanov jubilej!

Košarkaši Efesa pobedili su Panatinaikos 71:68 u 12. kolu Evrolige. Grci su uspeli da stignu prednost rivala ali ne i da slave u 400 evroligaškom meču na klupi nekog tima Ergina Atamana. Sada su oba tima poravnati sa učinkom 6-6.

Efes je bolje počeo utakmicu. Sredinom prve deonice posle 6 minuta igre imali su +8 (12:4). Tu razliku su i održali na ulasku u drugi period izabranici Erdema Džana.

Na poluvreme su domaćini otišli sa +6 iako je PAO imao bolji procenat šuta iz igre. Oba tima su pogodila samo po tri trojke za 20 minuta.

Grčki tim je preokrenuo nakon treće četvrtine. Egal je bio i u četvrtoj a Turski tim slavio zahvaljujući sigurnom Larkinu i Tompsonu sa bacanja.

Pobednika je predvodio Tajrik Džons sa 21 poenom a jedan manje dodao je Larkin. Kod Atinjana, po 13 su imali Lesor i Nan uz 12 Grenta. Efes u drugom meču duple nedelje gostuje Albi. PAO dočekuje Real.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUČIO SE SA POVREDAMA: Kurtoa konačno na terenu!

Nakon remija sa Bajernom u polufinalu Lige šampiona, fudbaleri Real Madrida okreću se obavezama u prvenstvu. Sutra dočekuju ekipu Kadiza....

POVEZANE OBJAVE