Spektakularno duplo kolo Evrolige u najavi: Kladi se u Meridianu i pogodi šut za najveće kvote!

Duplo kolo Evrolige donosi pravi košarkaški spektakl!

Utorak, sreda, četvrtak i petak donose nam duplo kolo Evrolige, što znači da je ova nedelja ezervisana za košarkaški spektakl!

Prethodna nedelja bila je uspešna za naša dva kluba, pobede su upisali i Crvena zvezda Meridianbet i Partizan, a sada pred sobom imaju nove zadatke. Jasno je da ćemo imati u čemu da uživamo, a za još veći užitak pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja donosi sjajne uslove za online klađenje.

Najpre, sve novoregistrovane korisnike Meridian časti sa 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO! Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog, a onda vam na račun stiže sjajan bonus, koji možete iskoristiti na raznovrsnoj košarkaškoj ponudi.

Za početak, već večeras nas očekuje nekoliko interesantnih duela, a osim standardnog klađenja, možemo košarkaški tiket da „začinimo“ i klađenjem na poene igrača.

Efes će dočekati Panatinaikos, Alba na svom terenu igra protiv Žalgirisa, a posebno interesantno će biti u Grčkoj, gde će olimpijakos ugostiti Real Madrid. Pratićemo i meč Bajerna i Milana, a ovdašnji ljubitelji košarke će svakako sa posebnom pažnjom ispratiti duel Partizana i Monaka. Pa, da vidimo šta nas to čeka na meridianbet.rs:

POENI IGRAČA:


Šejn Larkin 30+ poena – kvota 8.20
Matijas Lesor 23+ poena – kvota 5.40
Kostas Papanikolau – 11+ poena – kvota 3.10
Džanan Musa – 19+ poena – kvota 5.40
Kevin Panter – 17+ poena – kvota 2.20
Majk Džejms – 21+ poena – kvota 2.20
Bruno Kaboklo – 17+ poena – kvota 4.40

Kompletnu ponudu možete pogledati OVDE, i ne zaboravite da se registrujete, jer vas čekaju sjajni bonusi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE