Crvena zvezda “na blic” isporučila pet komada Radničkom (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Radnički iz Niša u Kupu Srbije i plasirali se u 1/4 finale takmičenja u kojem brane trofej.

Iako je delovalo da će meč biti tvrd, s obzirom na teške uslove za igru, Crvena zvezda je plesala na terenu i odigrala možda i njbolje poluvreme u sezoni.

Poveli su branioci trofeja u Kupu Srbije već u 12. minutu preko Kneževića koji je odlično zalomio defanzivca Radničkog u kaznenom prostoru i plasirao loptu u gol.

Samo 5 minuta kasnije crveno-beli stižu i do drugog gola pošto je Katai iskoristio gršku odbrane gostiju i fenomenalno lobovao golmana.

Nije tu Zvezda stala i dva minuta kasnije, Nikolić upošljava Endijea u prostor koji plasira loptu u gol za 3:0.

U 25. minutu Kraso je lepo odložio loptu Lučiću, koji je sa 20 metara sjajno pogodio gornji levi ugao golmana gostiju za 4:0.

Konačan rezultat postavio je Kraso, koji je sa bele tačke bio precizan. Prethodno je Katai oboren u aznenom prostoru.

Udrugom poluvremenu nie bilo ni izbliza zaimljivosti kao u prvom. Barak Bahar je dao šansu mladim igračima, Zvezda je napadala ali nije uspela da postigne gol.

Sa druge strane i Slavoljub Đorđević je brzo napravio sve izmene i Nišlije su bile konkretnije ali nus realizovali dve solidne situacije pred golom Glazera.

Na kraju ubedljiva pobeda crveno-belih iz Beograda za prolazak u 1/4 finale.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE