Duljaj otkrio koji fudbaleri iz mlađih kategorija će dobiti šansu protiv Grafičara, govorio i o statusu Baždara

Fudbaleri Partizana sutra od 16 časova dočekuju Grafičar u osmini finala Kupa Srbije.

Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je i trener Partizana Igor Duljaj.

Bez obzira na to što se radi o timu iz Prve lige, mi ukoliko ne shvatimo utakmicu ozbiljno, nećemo imati šta da tražimo. U tom slučaju imaćemo problema. Oni su mlada ekipa, koja ima veliki motiv protiv Partizana. Izbacili su Spartak u prošlom kolu. Od igrača ću tražiti da budu koncentrisani, ozbiljni, koliko god to teško izgleda. Znam kako je, igrao sam Kup utakmice gde sam ispadao od ekipa koje su po snazi slabije od Partizana. Mnogo je primera iz prošlosti da ako ne uđete u meč onako kako bi trebalo, dobićete dva šamara, izjavio je Duljaj.

ZVEZDINA FILIJALA NA PARTIZAN: Neđić imao poruku, neće odstupati od napadačkog stila

On je otkrio da bi šansu mogla da dobiju dvojica igrača iz mlađih kategorija.

Biće nekoliko izmena. Nikolić se vratio treninzima posle upale pluća, Severina je počeo da trenira. Biće nekoliko mlađih u sastavu. Mogu da kažem da će igrati Trifunović, tu je i Jovanović iz omladinaca, biće u protokolu. U zavisnosti od rezultata, videćemo da li će imati priliku da se pokaže u prvom timu, objasnio je trener crno-belih, pa se posebno osvrnuo na Sameda Baždara.

Što se tiče Baždara, on maksimalno radi, ali ima čudnu glavu, koju pune sa svih strana. Mora malo da u njoj sredi neke stvari. Dok god vredno radi, verujem u njega, tako da će sutra početi u prvih 11, otkrio je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NE MOGU MNOGO DA SLAVE: Lester se vratio u PL, neminovna prodaja igrača zbog finansija

Fudbaleri Lestera ekspresno su se nakon godinu dana vratili u Premijer ligu. Overili prvo mesto pobedom nad prestonom 3:0. Lids...

POVEZANE OBJAVE