Kako možeš da iskoristiš 4.000 dinara BONUSA u Meridianu?

Sportska kladionica Meridian poznata je kao kuća najvećih bonusa, a taj epitet opravdava iz dana u dan!

Verujemo da ste već čuli da Meridian sve novoregistrovane korisnike časti fantastičnim BONUSOM DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 dinara i to potpuno besplatno! Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i – to je to. Na vaš račun stiže 4.000 dinara!

A, kako možete iskoristiti svoj bonus? Evo pojašnjenja: 3.000 dinara rezervisano je za slot igre u Meridianu, pa tako možete probati Shaolin Crew, Golder rush, Pinata loca, Magic powers i brojne druge igre, a ponuda je zaista široka.

Nakon toga, na raspolaganju vam ostaje još 1.000 dinara za sprtsko klađenje, a kako je pred nama duplo kolo Evrolige – jasno je da vas čeka prava zabava. Međutim, ako želite da isprobate nešto potpuno novo i okušate svoju sreću na drugi načun – u meridianu se možete kladiti i na brojne druge događaje, kao što su Emi nagrada, BBC ličnost godina, ali i parlamentarni izbori u Srbiji.Meridian je godinama unazad poznat po NAJVEĆIM KVOTAMA, pa se to podrazumeva i za ovaj interesantni specijal, koji možete pronaći OVDE.

Dakle, jasno je da vas prava zabava čeka na adresi meridianbet.rs. Požurite, registrujte se i uplovite u svet zabave!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FSS dao punu podršku Stojkoviću, usvojeno pravilo “dva bonusa”

FSS je održao sednicu Izvršnog odbora na kojima se raspravljalo onome što je učinjeno na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj,...

POVEZANE OBJAVE