Obradović otkrio ko će istrčati na parket sa Armanijem

Košarkaši Partizana nemaju vremena za odmor i slavlje posle burne pobede protiv Monaka.

Već u četvrtak u Beograd stiže Armani iz Milana.

Igrali su veoma dobro u Minhenu, izgubili u produžetku, ali to je košarka. Imali su šansu da pobede. Kvalitetna ekipa, bez obzira što nedostaju neki igrači… Tim koji ima igrače sve osim Hajnsa sposobne da šutiraju za tri poena. To je mnogo važno kada govorimo o tome kako ćemo da odgovorimo na njihova iskakanja iz bloka, rekao je trener crno-belih Željko Obradović.

Osvrnuo se srpski stručnjak i na konkretna imena u sastavu Armanija.

Šilds trenutno dominira, igra izvanredno, Lo je pokazao da može da igra jako kvalitetno. Fojtman i Meli se smenjuju na pozicijama četiri i pet, plus Pojtres… Agresivnost dobijaju od drugih igrača odbrane, o tome smo već pričali sa igračima, imali video analizu i radili pet na pet postavljajući utakmicu.

Protiv Monaka je bilo problema sa povredama, Obradović je otkrio kakva je situacija sada u timu.

Odradili smo trening, neki nisu čak ni pet na pet radili. Nadam se da će u četvrtak ujutru biti jasnija slika i da će utakmicu odigrati ista ekipa kao protiv Monaka. Kaminski nije trenirao, sigurno neće biti u timu, završio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEFINITIVNO PRELOMIO: Stojaković pronašao gde će nastaviti razvoj!

Mladi košarkaš Andrej Stojaković, sin čuvenog reprezentativca Predraga promenio je koledž ove godine. Odustao je od igranja za Stenford. Dovodio se...

POVEZANE OBJAVE