RAZREŠENA DILEMA: Poznato da li Zvezdini igrači mogu da igraju sutra protiv Partizana

Sutra će se u sklopu Kupa Srbije od 16 časova u Humskoj sastati Partizan i Grafičar, član Prve lige Srbije i filijala Crvene zvezde.

Trenutno u utakmicama drugog ranga srpskog fubdala za ovaj tim nastupaju i neki mladi igrači Zvezde koji su na dvojnoj registraciji, ali oni nemaju pravo nastupa u Kupu, pošto su i crveno-beli u istom takmičenju.

O tome je govorio i trener ovog tima Marko Neđić.

Na kup utakmici nećemo moći da računamo na igrače koji su na dvojnoj registraciji i igraju za Crvenu zvezdu. Ostaje mali žal što neće imati priliku da nastupe na predstojećem meču i iskuse ovakvu utakmicu. Sa druge strane svi ostali igrači su na raspolaganju, vredno su radili, slušali sugestije. Bićemo maksimalno spremni za važan duel koji nas očekuje. Najbitnije je da održimo koncentraciju tokom svih 90 minuta i ispoštujemo dogovore, otkrio je Neđić.

Postoje najave da će neki od tih fudbalera zaigrati u Kupu za Crvenu zvezdu danas protiv Radničkog iz Niša, poput Andrije Maksimovića. Kad bi imao pravo nastupa i za člana Prve lige, već sutra bi igrao protiv večitog rivala Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PONIKAO U VOJVODINI: Za kapitena Srbije, Zvezda je veliki favorit u finalu

Fudbaleri Crvene zvezde su nedavno igrali 0:0 sa Vojvodinom u prvenstvu. Do kraja ih očekuje još jedan duel, i to...

POVEZANE OBJAVE