Snežna goleada u Kupu Srbije!

U dve utakmice osmine finala Kupa Srbije odigranim od 15.30 viđeno je čak 14 golova, i to po terenu prekrivenom snegom u Beogradu.

Čukarički je savladao Javor na Banovom Brdu sa 4-1.

Sve golove domaćin je postigao u prvom poluvremenu i praktično razrešio dileme. Cvetković je doneo prednost u 13. minutu, a duplirao je Kovač u 29. Osam minuta kasnije Sisoko je povisio na 3-0, a Ivanović poslednji put zatresao mrežu gostiju u 45. minutu.

Utešni pogodak za Javor postigao je internacionalac iz Obale Slonovače Bajere Junior Loue u 80. minutu.

Još dinamičnije bilo je na stadionu na krovu, gde je voždovac savladao Radnički iz Sremske Mitrovice sa 6-3!

I na ovom susretu je na poluvremenu bilo 4-0 za domaće, s tim da je taj rezultat dostgnut već do 26. minuta. Golove su postizali Nešković i Vujanović, a potom je dva puta bio precizan Kamings.

Skrobonja je nakon samo tri minuta igre u drugom poluvremenu kompletirao “petardu”, a Lazar Micić u 54. minutu prvi put bio precizan za Radnički.

Ipak, samo tri minuta kasnije Bogdan Jocić je ponovo razliku povisio na pet golova. Gostima ni tada nije pao moral, i želeli su da se prikažu u što boljem svetlu protiv superligaša.

To im je donekle pošlo za rukom golovima Tripkovića u 62. u Đukanovića u 81. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAH KAVALIRSA: Samo 10 poena za četvrtinu, Medžik ubedljivo do izjednačenja! (VIDEO)

Košarkaši Orlanda poravnali su na 2-2 protiv Klivlenda u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije NBA lige. Ponovo su bili...

POVEZANE OBJAVE