KUP SRBIJE: Partizan posle penala pobedio Grafičar

Fudbaleri Partizana prošli su u 1/4 finale Kupa Srbije pošto su posle penala 5:4, pobedeili Grafičar. Posle 90 minuta rezultat je bio 1:1.

Partizan je od samog početka imao inicijativu, ali nisu uspevali da naprave neke velike prilike. Svi šutevi na gol su završavali u naručju golmana Guteše koji je uvek bio pravilno postavljen.

Ni mladi tim Grafičara nije se samo branio i pokušavali su da zaprete, ali je poluvreme završeno bez golova.

U drugom delu nije bilo uzbuđenja, a onda za nekoliko minuta smo videli gol i crveni karton.

Prvo je Grafičar poveo u 64 minutu posle sjajnog gola Ajdara sa oko 20 metara levom nogom, a onda samo dva minuta posle ostao i sa igračem manje pošto je drugi žuti karton dobio Babakar.

Partizan je krenuo još jače da napada i u 79. minutu, posle jedne duge akcije, mladi Jovanović se najbolje snalazi u petercu i poravnava rezultat.

Partizan je nastavio sa napadima, ali veliku šansu pravi Gravičar u 90. minutu kada je Petrović šutirao, a Jovanović sjajnom intervencijom spasio gol domaćih.

Na kraju se otišlo u penal seriju.

Tamo je partizan napravio prvi “brejk” u trećoj seriji, pošto je Jovanović odbranio i to je bilo dovoljno pošto su svi fudbaleri Partizana bili precizni. Poslednji u nizu je postigao Saldanja za prolaz u 1/4 finale.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA: Partizan do vođstva u seriji, u finišu u svom stilu zabrinuli navijače

Košarkaši Partizana pobednički su započeli polufinalnu plej-of seriju protiv Budućnosti pošto su Beogradskoj Areni slavili 78:67. Početak meča počeo je...

POVEZANE OBJAVE