TSC sklopio partnerstvo sa investicionom kompanijom

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole saopštio je danas da je sklopio strateško partnerstvo sa globalnom kompanijom Pulsar koja posluje u SAD-u, Portugalu, Irskoj i Srbiji.

Trogodišnji sporazum potpisali su generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi i osnivač i izvršni direktor Pulsara Pavel Korolev, koji sarađuje sa sportskim tehnološkim startapima širom Evrope kroz različite programe.

-Ovo dugoročno partnerstvo ima za cilj stvaranje najsavremenijeg inovacionog centra namenjenog promociji razvoja fudbala i povećanju privlačnosti investicija u sportsku tehnologiju. Posebna podrška će se pružiti startapima i IT preduzećima koja mogu da poboljšaju efikasnost FK TSC, stadiona i akademije, a takođe značajno doprinesu rastu prihoda kluba, navodi se u saopštenju.

Osnivač i izvršni direktor američke kompanije Pavel Korolev zadovoljan je saradnjom sa klubom iz Super lige.

-Radujemo se saradnji i početku sistematske interakcije sa FK TSC, klubom sa fascinantnom istorijom, ambicioznim planovima, sopstvenom ideologijom i jedinstvenom infrastrukturom. Biće jedan od ključnih partnera u podršci kreiranju infrastrukture i ekosistema za razvoj sportskih tehnologija u Evropi

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SAMO POBEDA: Dortmund protiv PSŽ-a obezbedio LŠ i naredne sezone!

Fudbaleri Borusije Dortmund stekli su prednost pred drugi meč polufinala Lige šampiona protiv Pariz Sen Žermena. Golom Niklasa Filkruga slavili...

POVEZANE OBJAVE