Terzić: Želimo da budemo još bolji

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je prokomentarisao rekod crveno-belih na domaćem terenu.

-Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju izgradila kult ‘Marakane’ i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion. Svesni smo koliko je zvezdašima važna ‘Marakana’ i to da ona bude neosvojiva tvrđava. Već šest i po godina to i jeste, kada je reč o Super ligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima, rekao je Terzić za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde pobedili su na stadionu “Rajko Mitić” Mladost iz Lučana sa 3:1, u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su danas odigrali 122. uzastopnu utakmicu bez poraza na svom terenu u prvenstvenim duelima, što je novi svetski rekord. Zvezda je seriju počela 30. aprila 2017. godine i oborila je rekord Real Madrida od 121 utakmice, navodi se na klupskom sajtu.

Drago mi je što smo prestigli Real Madrid i postavili svetski rekord. Ključ uspeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke. Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde. Kada je reč o granicama, samo nam je važno da sutra budemo bolji nego danas, naveo je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović posle Budućnosti: Suština je da je 1:0, odbrana dobra, skok mora da se popravi

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u prvom meču polufinala plej-ofa. Sigurno su igrali crno-beli 38 minuta, ali su pred sam...

POVEZANE OBJAVE