Vaterpolisti započeli pripreme za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj

U Kragujevcu su danas počele pripreme kandidata za učešće na Evropskom prvenstvu za veterpoliste u Hrvatskoj koje će se održati od 4. do 16. januara.

U hodu ćemo se okupljati na pripremama zbog obaveza igrača u Evro kupu i poslednjeg kola italijanske lige u utorak. Imamo mesec dana priprema da obnovimo i unapredimo stvari na kojima smo radili prošle godine. Treniraćemo u Kragujevcu i Beogradu i imati tri provere, na turniru u Mađarskoj i treninzima sa Hrvatskom i Nemačkom. Posle lakše grupe na EP očekuje nas 1/8 finala protiv nekog od jačih protivnika i to je prvi cilj koji je pred nama, rekao je Uroš Stevanović, savezni selektor.

Podsetimo, na spisku su: Branislav Mitrović (Turkvan), Radoslav Filipović (Oradea), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović ( Vuljagmeni), Nemanja Vico ( Primorac), Đorđe Lazić (Breša), Bogdan Gavrilović (Radnički), Sava Ranđelović (Vašaš), Petar Jakšić (Partizan), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnićki), Strahinja Rašović (Vašaš), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Filip Janković (Radnički), Nikola Lukić (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Marko Radović (Crvena zvezda), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan), Luka Gladović (Partizan).

Pored Uroša Stevanovića u stručnom timu su: pomoćni treneri Stefan Ćirić i Darko Bilić, trener za golmane i video analizu Miloš Ostojić, kondicioni trener za rad na suvom i u vodi Dajana Zoretić, doktori Nikola Repac i Ivan Marjanović, fizioterapeuti Vladimir Radović i Aleksa Nikolić , trener za golmane Žarko Petrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE