Doktor Partizana izneo detalje: Kada će Kaminski, Trifunović i Avramović na teren?

Doktor Partizana Momčilo Jakovljević je pričao za TV Partizan o stanju povređenih igrača u redovima crno-belih.

Objasnio je u kakvom su stanju Frenk Kaminski, Uroš Trifunović i Aleksa Avramović.

-Što se tiče Kaminskog, počeo je sa Batom Zimonjićem da radi, trči. Inače, ovo je bila povreda sa desne strane, iza rebara, pored stomaka., Jođš je neizvesno. Ali, neće neki dug period. Kada je reč o Trifunoviću, on je isto mnogo bolje i trebalo bi da počne da radi za jedno7, 8 dana. Nije trenirao, mora da radi da ojača taj mišić koji je pukao, rekao je Jakovljević, i osvrnuo se na stanje Alekse Avramovića.

-Što se tiče Avramovića, svi sve znaju i u sve se razumeju. Dezinformacija milion. Jedna teška povreda skočnog zgloba. Mi smo uradili sve što smo mogli, imobilizacija skočnog zgloba. Sada ima čizmu, nije gips. Biće u mirovanju, da spadne otok, To će da potraje. Ali, davati neke prgonoze… Znaćemo više kada budemo radili kontrolnu magnetnu rezonansu za desetak dana. I tako svakih desetak dana. To će potrajati, neće biti operacija kao što pričaju. Videćemo, rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE