Duljaj pred meč u Nišu: Evo šta je izjavio trener Partizana

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da očekuje tešku utakmicu u lošim uslovima u Nišu protiv Radničkog.

Fudbaleri crno-belih sutra od 16 časova gostuju u Nišu protiv Radničkog, gde igraju utakmicu 18. kola Super lige Srbije.

-Za nas je svaka utakmica najteža i najvažnija. Dugi niz godina znamo da je tamo teren veoma loš, ali nema druge nego da se odigra po tako lošem terenu. Verujem da će i mom prijatelju i kolegi Slavoljubu Đorđeviću biti neprijatno kao i meni da izađemo po lošem terenu. To će biti najveći problem i za njih i za nas“, istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

U Nišu je teren veoma loš, a trener crno-belih smatra da je uvek lakše timu koji se brani da igra na takvom terenu.

-Video sam da nema niko da zaštiti kolege koji su rekli da u decembru ne može da se igra fudbal. Oni nisu mislili da na minus 12 ne može da se igra, nego da tereni nisu adekvatni. Ako je teren dobar, ima grejače, hibrid, nema problema, a ako nemate uslove, kako ćemo mi i Radnički da pokažemo kvalitetan fudba, rekao je Duljaj i dodao:

-Uvek je lakše timu koji se brani da igra na takvom terenu nego ekipi koja želi da ide na pobedu i igra od noge do noge. Ovo nije opravdanje ili alibi, želim da zaštitim kolege koji su rekli ono što svi misle – da nemamo adekvatne terene, ako hoćemo da igramo fudbal, moramo da ih imamo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE