KO ĆE BITI NOVI SELEKTOR CRNE GORE: Kandidati bivši treneri Večitih i najbolji fudbaler ove zemlje u istoriji?

Fudbalska reprezentacija Crne Gore još jednom nije uspela da se domogne velikog takmičenja, pošto je izostao plasman na Evropsko prvenstvo, uprkos dosta lakoj grupi u kvalifikacijama.

Na kraju su igranje na najvećoj evropskoj smotri fudbala u Nemačkoj očekivano izborile naša i mađarska reprezentacija, a Crnogorci ostali bez selektora, nakon što je Miodrag Radulović rešio da ode po isteku ugovora.

Već je počelo sa nagađanjima kada je reč o novom selektoru, a podgoričke “Vijesti” navode nekoliko trenera, veoma poznatih ovdašnjim ljubiteljima fudbala.

Kao stara želja Dejana Savićevića pominje se njegov saigrač iz reprezentacije i bivši trener Partizana Slaviša Jokanović, kome je poslednji klub koji je vodio bio moskovski Dinamo, a najprepoznatljiviji u svetu je po stažu u Fulamu. Kao problem navodi se visoka plata koju bi Jokanović tražio.

Kao opcija sa kojom ne bi postojao takav problem navodi se jedan od prošlosezonskih trenera Partizana Gordan Petrić, ali se ističe i manjak trenerskog iskustva.

Još jedno ime sa malo iskustva koje se navodi kao kandidat za novog selektora jeste i jedan od najboljih fudbalera ove zemlje ikada Mirko Vučinić, nekada fudbaler Rome i Juventusa, koji je započeo trenersku karijeru i bio pomoćnik Raduloviću.

Kao neko ko bi mogao da figurira kao kandidat ističe se i bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović, popularni Grof. On je trenirao brojne ruske klubove i u toj zemlji je priznat stručnjak, ali nema angažman od 2021. godine, kada je predvodio Arsenal iz Tule.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE