Sferopulos pred Megu: Da igramo u ritmu koji nama odgovara

Košarkaši Crvene zvezde ne beleže rezultate u Evroligi koji su očekivani, ali zato u ABA ligi su na prvom mestu i imaju samo jedan poraz iz 10 odigranih utakmica.

U 11. kolu gostuju na Novom Beogradu ekipi Mege, koja je već ove sezone uzela “skalp” aktuelnom osvajaču ABA lige Partizanu.

To je jedan od razloga zbog kojih grčki trener Janis Sferopulos poziva na oprez svoje igrače.

U ponedeljak nas očekuje izuzetno važna utakmica u regionalnom takmičenju. Mega je izuzetno mlad i talentovan tim. Moramo da budemo maksimalno fokusirani spremni za ovaj meč kako bi uveli utakmicu u ritam koji nama odgovora, reko je grčki stručnjak na klupi crveno-belih.

Kapiten Branko Lazić ističe da sa Megom nikada nije lako igrati, bez obzira na mladost.

Utakmice protiv Mege su po pravili mečevi koje najavljujemo kao duele sa vrlo mladom, talentovanom i ambicioznom ekipom koja uz to pravi dobre rezultate i beleži pobede.Tako je i ove sezone. Mladost i ambicija znače i dodatnu energiju na koju ćemo morati da odgovorimo na parketu čvrstom igrom. Neće biti laka utakmica, ali je na nama da se spremimo dobro i sa dobrim ritmom dodjemo do važne pobede, rekao je Lazić.

Meč u dvorani “Ranko Žeravica” počinje u 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠTA ĆE REĆI NERAZURI: Bivši fudbaler Intera novi trener Milana?!

Kako prenose italijanski mediji, Stefana Piolija bi na klupi Milana od naredne sezone mogao da zameni bivša zvezda Intera. Naime,...

POVEZANE OBJAVE