ZAPOČNI SVOJ MILIONSKI POHOD: Ovde te čeka DŽEKPOT FEŠTA!

Meridian najavljuje poteru za milionima!

Za sve one koji maštaju o velikim dobicima stiže sjajna vest! Samo u Meridianu vas očekuje prava džekpot fešta! Vaše je samo da posetite MESTO NAJBOLJE ZABAVE i možete ostvariti dobitak iz snova.

Pre svega možete uživati u poteri za EPIC JACKPOTOM! Za koju god igru da se opredelite iz kategorije “slotovi” u igri ste za čaroban dobitak.

Najbolja stvar od svega je da će EPIC JACKPOT nekoga od vas pretvoriti u MILIONERA! Očekuje se da džekpot pukne na iznosu između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Ako vam je potrebna dodatna motivacija, stiže upravo sada! Ukoliko vaš izbor budu igre provajdera Expanse Studios u igri ste za još tri progresivna džekpota: Gold, Platinum i Diamond!

Ali, priča sa džekpotovima se ni tu ne završava jer možete osvojiti i neki od mrežnih džekpotova koje ekskluzivno na Meridianu nude globalno popularni provajderi igara.

Pored toga, neće manjkati ni standardnih džekpotova koji zabavu podižu na još viši nivo! Vreme je za neizostavnu avanturu.

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Natho jasan: Derbi je derbi, tu važe drugačija pravila

Fudbaleri Partizana sinoć su u ludoj završnici poraženi od Čukaričkog sa 3:2 u 30. kolu Superlige Srbije. Taj poraz je...

POVEZANE OBJAVE