DOBRODOŠLICA ZA POBEDNIKE: Preuzmi 4.000 DINARA i odigraj na CRVENU ZVEZDU MERIDIANBET!

Čarolija u Meridianu će i ovog ponedeljka obradovati novajlije. Ukoliko se još uvek niste REGISTROVALI, sada je pravi trenutak da to učinite!

Samo par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže POKLON PAKET vredan 4.000 DINARA! Celokupan bonus možete iskoristiti na slot igre i sportske tikete.

S toga, zaigrajte u danu registracije omiljene igre iz kategorije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs. Pretvorite vaš bonus u VELIČANSTVENI DOBITAK!

Kada je o sportskom klađenju reč, u fokusu će biti dueli košarkaške ABA lige. Mega dočekuje Crvenu zvezdu Meridianbet koja će pokušati da nastavi pobednički niz.

Sa druge strane, Partizan će u Areni odmeriti snage sa Studentskim centrom, ekipom koja crno-belima “najmanje leži” u čitavom takmičenju.

Da li će “večiti rivali” zabeležiti očekivane pobede saznaćemo kasno večeras, vaše je samo da ih stavite na sportski tiket.

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da se zabavite uz bilo koju igru iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRUGI MEČ POLUFINALA ABA LIGE: Obradović izneo svoja očekivanja

Košarkaši Partizana sutra od 18 časova gostuju u "Morači", gde će igrati drugi meč polufinala ABA lige protiv ekipe...

POVEZANE OBJAVE